CAAL2.reismee.nl

De vijfde dag in New York, shoppen

De zondag afgesloten met pizza en nu nog een drankje op de hotelkamer.

Vandaag gewinkeld, we begonnen al om half 9. The Apple store is 24 uur (!) per dag open dus daar starten we. Deze Apple winkel ligt bij het Central Park. Een bestelling voor een IPhone X wordt uitgevoerd, nooit zo veel geld voor half 10 in de ochtend uitgegeven..... 

Vervolgens lopen we 5th Avenue af, straten eromheen, Grand Central Terminal (grootste treinstation). Het is bewolkt en het regent regelmatig. Het shoppen onderbreken we met koffie en cheesecake bij Junior’s. We hoeven maar een half uur te wachten voordat we aan kunnen schuiven ;-). Junior’s (beroemd in New York om de cheesecake) is blijkbaar erg populair op zondag rond 13:00 uur. 

Vandaag maar ook de afgelopen dagen hebben we best veel mensen gezien die erg van het ‘pad’ af zijn, geestelijk of financieel.  En vanmorgen kroop in eerste instantie en daarna rolde er een meisje met half blote billen over 7th Avenue/42nd Street. De politie sprak haar aan waarna ze huppelend wegliep. Heel dronken! Zelfs New Yorkers zien dit niet veel, de scène had nogal bekijks. 

Reacties

Reacties

Monique

Moet er een extra vliegtuig komen voor jullie shop tassen???

ruud

Dankjewel voor het afhalen van mijn bestelling. Bij correcte aflevering ontvangt de bezorgster een bedankje in de vorm van een ferme klapzoen!

Aline

@Monique, we zijn in onderhandeling... @Ruud, overmorgen is het zover

Karin

En hoe laat zag je die mensen die financieel van het padje zijn ... whoehahahahaha

karin

Grapje .... super leuk dames ! nog twee bijzondere dagen nog ... wat staat nog op de planning ?
xxx

Janneke

Hmmmm, cheesecake!!!!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!