Tweede dag in Vegas

We proberen nog een keer een fors ontbijt, iets kleiner dan gisteren en het gaat net aan. Het is een stuk drukker dan gisteren. We zien in ons hotel maar ook op straat veel mensen lopen met een langwerpig koffertje. Er blijken poolwedstrijden gehouden te worden en in die koffertjes zit dus hun pooluitrusting. We vangen een gesprek in de lift op dat er veel tijd zit tussen de wedstrijden en tja, dan ga ik gokken en is 100 dollar er zo doorheen. Ook opvallend is het grote aantal gokkers die er al om 8:00 uur zitten, zowel achter de goktafels als achter de gokmachines. Wat gaat er toch veel geld doorheen....

Na het ontbijt, dit keer moesten we wel betalen, pakken we de bus naar de outlet mall. We kopen er beide een Levi's, een sportshirt, Carla een horloge en Aline een zonnebril. Rond de middag naar Fremont, het oude centrum van LV, gezelliger dan The Strip maar ook wel oude, beetje vergane, glorie. Er is wel veel veranderd, er is wel veel keer te doen dan jaren geleden. We eindigen deze dagtrip met het Mob Museum, oftewel het maffia museum. We kennen nu allerlei wetenswaardigheden over de maffia in de VS. Rond 17:30 uur terug naar het hotel, even opfrissen en dan uit eten. Als ee teruglopen, is het inmiddels donker en is alles weer mooi verlicht.

Reacties

Reacties

Monique

Weer een fors ontbijt....ik snap wel dat jullie sowieso die 10.000 stappen willen halen.....En wie is degene die zegt dan ga ik weer gokken? Aan Ruud zijn reactie te zien Aline? Tsja..je bent in Vegas of niet :-)

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!